Zaterdag 18 januari 2020 om 14u

 

Reisinfodag Gezinsvakantie

 

reisinfodag

In de Zilverlink, Meensesteenweg 412 te Roeselare kan je van 14u tot 17u kennis maken met het vakantieaanbod van Gezinsvakantie. Je kan er gezellig nagenieten van de voorbije reis en vooruitblikken op een nieuw avontuur samen. De reisleiders stellen er ook hun groepsreizen voor. Er is gratis documentatie over Gezinsvakantie – Familiatours met vakantiewoningen in binnen- en buitenland, pensions en hotels en de eigen vakantiecentra "De Bosberg" en "Het Reigersnest". Wie op de vakantiebeurs boekt voor een groepsreis en ter plaatse zijn voorschot betaalt, krijgt trouwens boven op de normale vroegboekkorting, een extra korting van € 10 op de lidkaart. De toegang is gratis.

 

 

 

Zaterdag 7 maart 2020 om 14u

 

Jonge helden: zwemmen

 

zwemmen

Ga jij ook graag zwemmen met je vrienden en vriendinnen? Ben je een echte waterrat? Eet je graag een ijsje of een pannenkoek?
Dan hebben wij een leuke activiteit voor jou. We gaan met vrienden en vriendinnen zwemmen in het zwembad van Wevelgem. Na het zwemmen kunnen we smullen van een ijsje of een pannenkoeken in de cafetaria van het zwembad.
Zin om met ons mee te gaan? Twijfel dan niet en schrijf je snel in.

Deelnameprijs : € 7 voor leden
                        € 10 voor niet-leden

 

Deelname is pas definitief na betaling op rekening nummer BE48 7380 3495 9327.

Inschrijven kan tot 4 maart. 

Inschrijven?

 

Zondag 9 februari 2020 om 14u

 

Jonge Helden spelnamiddag XXL

 

 

spellennamiddag  

 

In samenwerking met Spellenclub 13 en The Gamepost organiseren we een spectaculaire, onvergetelijke en avontuurlijke middag!
Dit mag je verwachten: springkastelen, escape room, mechanische ponys, lasershooting, boogschieten, XXL spelen, volksspelen, archery tag, schinkstands en nog zoveel anders.
Kortom: spellenmiddag XXL wordt een middag speelplezier voor jong en oud, met het hele gezin, met vrienden of kids alleen. Iedereen is welkom!
Deze activiteit gaat door in de sporthall van Moorsele

Info en inschrijven?

 

Zaterdag 1 februari 2020 om 15u

 

Samenzijn rond lichtmis

 

 


lichtmis

 

Het parochiaal team nodigt alle kersverse mama's en papa's, die het afgelopen jaar hun kindje lieten dopen, samen met hun gezin uit op de lichtmis-viering in onze kerk. Na de eucharistieviering biedt de parochie, met de medewerk-ing van Gezinsbond, u koffie en heerlijke pannenkoeken aan in OC De Stekke. Inschrijven kan tot woensdag 29 januari 2020 bij Lutgarde Vandemaele, parochiaal verantwoordelijke, tel 056/41.15.57

Donderdag 5 maart 2020 om 14u

 

GOSA namiddag: optreden banjo orkest

 

 

banjo

 

Het Banjo-orkest is een amateurmuziekgroep ontstaan in het Sint-Aloysiuscollege Menen. Zij brengen covers van liedjes uit diverse streken en ook eigen composities.
De basis van het orkest is de banjo sectie met 13 muzikanten met ondersteuning van diverse andere instrumenten.
Deze activiteit gaat door in CC De Steiger te Menen.

Deelnameprijs: €8 voor leden
                      €12 voor niet-leden

 

Betalen kan via overschrijving op rek.nr.: BE28 7785 0352 3520 van GOSA gewest menen.

 

Inschrijven?