Zondag 25 november 2018 om 11u

 

Gezinsmatinee : The Skullfuckers

 

skullfuckers

 

Pieter-Jan Delaere, Wannes Desramault, Tim Hennin en Jeroen Termote vormen al jaren een akoestische coverband met de fantastisch naam “The Skullfuckers”. Dit viertal uit het Kortrijkse komt graag elk feestje opzwepen met een mix van 60ies, 70ies deuntjes en de recente instant klassiekers. Hun playlist bevat naast nummers van Van Morrison, the Rolling Stones of Lou Reed ook meer hedendaags werk van  Kings of Leon of Absynth Minded. Kortom : voor elke muzieksmaak wat wils!

 

Dorst?
Vanaf 11u kan je in OC De Stekke genieten van een aperitief of cava, terwijl de Skullfuckers ondertussen voor de muzikale noot zorgen.

 

Honger?
We zorgen dit jaar voor vol-au-vent met friet. Voor €10 (€15 voor niet-leden) krijg je een dampend bord vol-au-vent, knapperige frieten en groenten. Een kinderportie kost €5 en zij kunnen ook kiezen voor friet fricandel. Indien je blijft eten, dan krijg je er een aperitief gratis bovenop!
Afsluiten kan je met een kop koffie en een lekker stuk taart.

 

En voor de kinderen?
Voor de kinderen is er dit jaar opnieuw een springkasteel voorzien. Terwijl jij kan genieten van het optreden en een aperitiefje, kunnen de kinderen zich uitleven op het springkasteel. Daarnaast kunnen ze tot 12u30 een bezoekje brengen aan de kinderrommelmarkt.

De toegang is volledig gratis. Wil je genieten van een portie vol-au-vent friet (niet verplicht), dan  schrijf je in voor 19 november.

Overschrijven kan op rekeningnummer BE89 7480 0439 2385

 

Inschrijven?