Zaterdag 27 oktober 2018 om 15u

 

Fluo Flits Halloweenparty

 


halloween

O.C. DE STEKKE - Deuren open vanaf 15u00 tot 20u00
(van 4 tot 99 jaar, dresscode: Halloween / Fluo (oa. wit katoen))

Doorlopend:
• Griezelige Halloween Schminkstand ,
• scary glittertattoos,
• gekke griezelkapsels

 

Van 16u00 tot 18u00:
• DE FLUO FLITS HALLOWEEN PARTY:
twee uur lang hippe muziek en uitgebreide lichteffecten...
Ook kinderen van 12 jaar komen aan hun trekken met oa. 'de lasershow'

 

Vanaf 17u30: bloederige heksenvingers te verkrijgen

 

Ouderbar doorlopend open!

 

PRIJS KINDEREN (2 consumpties inbegrepen) – ouders=gratis
VVK: €8 voor leden - €12 voor niet-leden
ADD: €10 voor leden - €14 voor niet-leden

 

Inschrijven= overschrijven op rek.nr: BE48 7380 3495 9327 (met vermelding naam kids/lidnr/leeftijd)

 

Inschrijven?

 

Zaterdag 20 januari 2018 om 14u

 

Reisinfodag Gezinsvakantie

 

reisinfodag

In het gezinscentrum, Iepersestraat 70 te Roeselare kan je van 14u tot 17u kennis maken met het vakantieaanbod van Gezinsvakantie. Je kan er gezellig nagenieten van de voorbije reis en vooruitblikken op een nieuw avontuur samen. De reisleiders stellen er ook hun groepsreizen voor. Er is gratis documentatie over Gezinsvakantie – Familiatours met vakantie-woningen in binnen- en buitenland, pensions en hotels en de eigen vakantiecentra "De Bosberg" en "Het Reigersnest". Wie op de vakantiebeurs boekt voor een groepsreis en ter plaatse zijn voorschot betaalt, krijgt trouwens boven op de normale vroegboekkorting, een extra korting van € 10 op de lidkaart. De toegang is gratis. 

 

 

 

 

Zaterdag 3 februari 2018 om 15u

 

Samenzijn rond lichtmis

 

 


lichtmis

Het parochiaal team nodigt alle kersverse mama's en papa's, die het afgelopen jaar hun kindje lieten dopen, samen met hun gezin uit op de lichtmis-viering in onze kerk. Na de eucharistieviering biedt de parochie, met de medewerking van Gezinsbond, u koffie en heerlijke pannenkoeken aan in OC De Stekke. Inschrijven kan tot woensdag 31 januari 2018 bij Lutgarde Vandemaele, parochiaal verantwoordelijke,  056/41.15.57

Zondag 7 januari 2018 om 17u30

 

Knetter

 

knetter

Een nieuw jaar wordt traditiegetrouw ingezet met een gezellige nieuwjaarsdrink. Het gemeentebestuur, Moorsele Onderneemt en talrijke Moorseelse verenigingen, waaronder Gezinsbond Moorsele, nodigen je uit voor Knetter.
In afwachting van het vernieuwde Sint-Maartensplein gaat Knetter dit jaar door op het parkeerterrein van de Sporthal Talrijke Moorseelse verenigingen verwennen je met hartverwarmende hapjes en drankjes. Omwille van veiligheidsredenen doorbreken we de traditie van kerstboomverbranding en vuurwerk maar... de vrolijke Thierry's zetten Knetter muzikaal in vuur en vlam en een mysterieuze act zorgt voor een ludieke, sfeervolle en knetterende avond die menig hart, jong en oud, zal doen sneller slaan.
Voor de kinderen is er kinderanimatie, leuke spelletjes en natuurlijk een springkasteel voorzien in de sporthal.
En ... het gemeentebestuur van Wevelgem trakteert je op 1 gratis consummatie die je kan besteden in een van de vele kraampjes.

Vrijdag 9 november 2018 vanaf 17u

 

Sint-Maartensavond

 

st maarten1   st maarten 2

Honderden kinderen veroveren opnieuw de straten van Moorsele. Bij de plaatselijke handelaars en de huizen waar het licht op de gang brandt, wordt aangebeld, gezongen en snoepgoed verdiend.

De gezinsbond staat mee in voor het veilig oversteken van de kinderen op de diverse kruispunten in het centrum van Moorsele. Het einde is voorzien om 19u. Breng je een échte Sint-Maartensbiet mee, dan verdien je een extra leuke prijs die je kan afhalen aan de tent, opgesteld nabij de kerk.